دانلود رایگان کتاب تئوری حسابداری 2 هندریکسون

دانلود رایگان کتاب تئوری حسابداری 2 هندریکسون

دانلود رایگان کتاب تئوری حسابداری ۲ هندریکسون

 

کتاب تئوری حسابداری ۲ هندریکسون ادامه کتاب تئوری حسابداری (جلد ۱) هندریکسون می باشد که در پست قبل آن را برای شما قرار دادیم . این کتاب هم یکی از مهم ترین منابع برای درس تئوری حسابداری کارشناسی ارشد حسابداری می باشد . در پست های گذشته فایل کتاب تئوری حسابداری کتاب تئوری حسابداری ۱ دکتر شباهنگ و کتاب تئوری حسابداری ۲ دکتر شباهنگ را برای شما قرار دادیم که میتوانید آنها را به رایگان از سایت دانلود کنید و برای دانلود رایگان کتاب تئوری حسابداری ۲ هندریکسون و مشاهده توضیحات بیشتر در ادامه مطلب با آی آر حسابداران همراه باشید .

 

رویکرد مدل تصمیم گیری در کتاب تئوری حسابداری ۲ هندریکسون:

در این رویکرد اطلاعات مورد در خواست استفاده کنندگان مورد توجه قرار نمی گیرد بلکه کانون توجه این رویکرد اطلاعاتی است که برای یک تصمیم معین لازم و مفید است.بنابراین جهت یابی مدل تصمیم گیری دستوری و قیاسی است.فرض این گونه تحقیقات این است که تصمیم گیرندگان برای استفاده از اطلاعات نوعا به آموزش نیاز دارند .ماهیت دستوری رویکرد تصمیم گیری موجب شده است که برخی از روشهای علمی جدید برای تحقیقات حسابداری اعلام می کند که رویکرد مدل تصمیم گیری اصولا علمی نیست.اما نتیجه کلی این است که اگرچه اهمیت قبلی خود را ندارد اما کماکان میتواند کانون توجه محققین حسابداری باشد.در این رویکرد تصمیم گیری دو نوع تصمیم گیری مشروح است۱- استفاده کنندگان اطلاعات حسابداری می توانند گردش وجوه نقد آتی را پیش بینی کنند۲- کارایی و اثر بخشی مدیریت را ارزیابی نمایند.ضمنا مدل تصمیم گیری در مقایسه با گرایش های دیگر تحقیقات حسابداری، به دلیل ماهیت دستوری و قیاسی هماهنگی بیشتری با وظیفه تدوین استاندارد های حسابداری و تدوین چارچوب نظری آن دارد .

 

مفاهیم و اصول بنیانی صورتهای مالی واحد انتفاعی

حسابداری در این گزارش به عنوان یک فعالیت خدماتی است و وظیفه آن نیز تهیه و ارائه اطلاعات کمی در باره واحد های اقتصادی که بدوا ماهیت مالی دارد.و قاعدتا باید در تصمیم گیری اقتصادی مفید باشد.در این بیانیه بر تنوع استفاده کنندگان تاکید شده است.ضمنا در این بیانیه مقاصد کلی صورتهای مالی و توجه به تمامی استفاده کنندگان نیز تایید شده است.هدفهای کیفی در این بیانیه شامل:مربوط بودن-قابل فهم بودن-قابلیت تایید-بی طرفی-به موقع بودن-قابلیت مقایسه-کامل بودن میباشد.در این بیانیه تضاد احتمالی این ویژگی نیز موزد توجه قرار گرفته است.

 

تئوری نمایندگی در کتاب تئوری حسابداری ۲ هندریکسون

پرداخت سود سهام یکی از اطلاعات مورد توجه سرمایه گذاران در اخذ تصمیم های سرمایه گذاری است که عوامل مختلفی می تواند بر آن اثرگذار باشد. از جمله ی این عوامل می توان به ساختار مالکیت شرکت ها اشاره کرد. گروه های مختلف سرمایه گذاران می توانند اثرات متفاوتی روی عملکرد شرکت و همچنین پرداخت سود سهام داشته باشند. سؤال اصلی این است که آیا پرداخت سود سهام، در انطباق با اهداف فرصت طلبانه مطرح در متون نمایندگی صورت می گیرد و اعضای غیرموظف هیأت مدیره بر نحوۀ توزیع سود مؤثر هستند؟ و آیا می توان این متغیرها را (به طور غیرمستقیم) جایگزین یا مکمل کاهش هزینه نمایندگی تلقی نمود؟
آغاز مالکیت شرکتی از طریق مالکیت سهام، تاثیر چشمگیری بر روش کنترل شرکتها داشت. جدایی مالکیت از مدیریت منجر به یک مشکل سازمانی مشهور، به نام «مشکل نمایندگی» شد. جنسن و مک لینگ (۱۹۷۶) مبانی تئوری نمایندگی را مطرح ، شرکتها را به عنوان کارگزاران و سهامدار را بعنوان کارگمار تعریف کردند. در تحلیل آنها، یک سهامدار در برابر مدیران قرار دارد. یکی از فرضیات اصلی تئوری نمایندگی این است که کارگمار و کارگزاران تضاد منافع دارند. در این شرایط، مدیران برای دستیابی به عایدی کوتاه مدت و متفرقه تحریک می شوند که منجر به کاهش ارزش منافع و رفاه سهامداران می شود. در تئوری نمایندگی، کاهش رفاه سهامدار «زیان باقیمانده» نامیده می شود. این مشکل نمایندگی، ضرورت کنترل مدیریت شرکتها توسط سهامداران را نشان می دهد. اگر مکانیزم بازار و توانایی سهامداران برای کنترل و مراقبت از رفتار مدیران، کافی نباشد، نیاز به نوعی نظارت با راهنمایی رسمی خواهد بود. مشکلات نمایندگی بین مدیران و سهامدارن در سراسر جهان وجود دارد و دولت ها با تهیۀ اسناد سیاسی و قوانین حاکمیت شرکتی، با سرعتی شگفت آور در این کار دخالت می کنند.

 

توجه:کاربران گرامی لطفا آی آر حسابداران را به دوستانتان معرفی کنید…
» حجم فایل :۹.۵۰ مگابایت
» منبع و رمز : www.irhesabdaran.ir
» توضیحات :
فرمت این فایل pdf می باشد.
برای مشاهده واجرای فایل از نرم افزار Adobe PDF Reader استفاده کنید
برای راحتی شما فایل ها رمز گذاری نشده است
» کپی رایت مطلب :
هرگونه کپی برداری از این مطلب غیر مجاز و حرام می باشد.
جهت ارتباط با مدیر سایت از طریق فرم تماس با ما اقدام کنید
مشکلات مطلب را در قسمت نظرات بیان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا