پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری شرکت سهامی عام

پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری شرکت سهامی عام

پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری شرکت سهامی عام (شرکت تولیدی بهپاک)

پایان نامه کارشناسی حسابداریپایان نامه کاردانی حسابداریپروژه مالی حسابداری

تعداد صفحات ۹۹صفحه
فرمت های پروژه DOCX
دسته بندی پروژه پروژه مالی حسابداری
پروژه های مالی مرتبط با پروژه مالی بررسی سیستم انبارداری شرکت سهامی عام بهپاک شامل :

برای مشاهده و دانلود جزئیات این پروژه روی لینک عنوان آن کلیک کنید ، همچنین برای مشاهده تمام پروژه های مالی رشته حسابداری موجود در سایت روی لینک رو به رو کلیک کنید ” لیست پروژه های مالی حسابداری

موضوع فعالیت شرکت تولیدی بهپاک :

به استناد ۱۲اساسنامه عبارتست از تاسیس و بهره برداری کارخانجات پنبه پاکنی – روغنکشی – وپروتئین گیاهی وکارخانجات دیگر وهمچنین کارهای تولیدی و بازرگانی – سرمایه گذاری – صادرات- وردات وانجام هر نوع عملیات و معاملات که بصورت مستقیم و غیر مستقیم مرتبط با موضوع شرکت باشد …

 

شناخت محصول فعلی شرکت بهپاک :

هر محصول ویژگی و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی لازم است این خصوصیات به درستی ساخته شوند شناخت صحیح مشخصات و انواع مختلف محصول بدون تردید راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری لازم در انتخاب روش تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده بکارگیری  استانداردهایم مدون ملی و جهانی برای هر یک از محصولان می باشد ….

 

سازمان انبارهای سیستم انبارداری شرکت سهامی عام:

ساختار سازمانی انبار هااز قسمت های مختلف به سرپرستی و اداره افرادی که باید دارای مشخصات معین و وظایف مشخص باشد تشکیل یافته است که امورمربوط به دیافت و نگهداری و صدور موجودی را به عهده دارند . اداره امور انبارها به برنامه ریزی صحیح و منظم و استقلال و برقراری سیستم اداری و انبار داری نیاز و بستگی دارد . سازماندهی انبار در شرکتها و سازمانها ی مختلف به صورتهای متفاوت صورت می گیرد . به طوری که گاهی انبار زیر نظر مدیر کارخانه و بعضا تحت نظر مدیر امور مالی و گاهی هم مستقیما تحت نظر مدیر عامل و یا مدیر بازرگانی قرار می گیرد ….

 

روش شماره‌گذاری دسیمال یا دهدهی در شرکت بهپاک

اساس کدگذاری کالاها طبق روش دهدهی یا دسیمال بر پایه تقسیمات دهگانه استوار است بدین ترتیب که ابتدا عناوین اصلی کالاهای مورد نیاز و مصرف مؤسسه را انتخاب می‌کنند و به آنها یک کد اختصاص می‌دهند و سپس هر کدام از عناوین اصلی کالاها نیز به قسمتهای فرعی تقسیم می‌شود و تحت عناوین قسمتهای فرعی می‌باشد اقدام به کدگذاری کالاهایی مرتبط به قسمتهای فرعی می‌باشد، می‌گردد نحوه کدگذاری کالا از سمت راست به چپ و طبق نمونه زیر که به ابتکار وزارت صنایع در مورد تقسیم‌بندی کالاهای صنعتی تدوین گردیده است….

 

مشاهده فهرست کامل این پروژه مالی حسابداری (کلیک کنید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا