دانلود رایگان کتاب تئوری حسابداری (جلد 1) هندریکسون

دانلود رایگان کتاب تئوری حسابداری (جلد 1) هندریکسون

کتاب تئوری حسابداری (جلد ۱) هندریکسون

 

در پست های گذشته فایل کتاب تئوری حسابداری کتاب تئوری حسابداری ۱ دکتر شباهنگ و کتاب تئوری حسابداری ۲ دکتر شباهنگ را برای شما قرار دادیم که میتوانید آنها را به رایگان از سایت دانلود کنید و در این پست از سایت دانشجویان کارشناسی ارشد حسابداری کتاب تئوری حسابداری (جلد ۱) هندریکسون را قرار دادیم . این کتاب یکی از بهترین کتاب های حسابداری می باشد که در سال ۱۹۹۲ توسط جمعی از نویسندگاه نوشته شده و در سال ۱۳۸۵ به فارسی ترجمه شده است . برای مشاهده توضیحات بیشتر و دانلود رایگان کتاب تئوری حسابداری (جلد ۱) هندریکسون در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

توضیحات بیشتر کتاب تئوری حسابداری (جلد ۱) هندریکسون :

کتاب تئوری های حسابداری هندریکسن اثر معروف هندریکسن و ون‌بردا که در سال ۱۹۹۲ منتشر شده‌است. در این کتاب یک چهارچوب کلی ارائه شده‌است که خواننده می‌تواند با استفاده از آن بسیاری از تئوریهای حسابداری مالی و شیوه‌‌های عملی را مورد ارزیابی قرار دهد. آگاهی اولیه از علوم اقتصادی و مالی می‌تواند در راه درک مطالب کتاب کمک شایانی نماید.

 

تئوری شخصیت حسابداری:

نارضایتی از جهت گیری تئوری مالکانه موجب تئوری این تدوین شده است که معمار اصلی آن پیتون بوده است در تئوری شخصیت حسابداری ، واحد انتفاعی و مالکان آن از هم تفکیک شده اند.دارایی ها متعلق به واحد انتفاعی است و طلبکاران و صاحبان سرمایه نیز سرمایه گذاران در دارایی ها هستند که حقوق و ادعای متفاوت نسبت به آن دارند.
مجموعه دارایی ها = مجموع بدهی ها + حقوق صاحبان سرمایه
دارایی حقوق واحد تجاری است که شامل بدهی و حقوق صاحبان هستند و سود متعلق به واحد تجاری است.مگر این که صورت سود سهمی و تقسیمی بین سهامدارآن توزیع شود.بیشتر سود وزیان محور است بر خلاف تئوری مالکانه که بیشتر ترازنامه محور است.سود پس از کسر ادعای دارندگان سرمایه حقوق صاحبان سهام را افزایش می دهد.منظور از ادعا دارندگان بدهی های بلند مدت و مالیات و دولت و بستانکاران است.سود تقسیم شده به عنوان اموال شرکت و مالیات و بهره که هر دو توزیع یا تخصیص محسوب می شوند نه هزینه مانند شرکتهای سهامی.

 

هدف نظریه (تئوری) حسابداری

هدف نظریه (تئوری) حسابداری فراهم کردن مجموعه‌ای از اصول و روابطی است که عملیات مشاهده‌شده حسابداری را تبیین و عملیات مشاهده‌نشده را پیش‌بینی کند. به بیان دیگر، نظریه (تئوری) حسابداری باید بتواند دلایل انتخاب مبانی و روش‌های مختلف حسابداری توسط واحدهای انتفاعی را تبیین کند، و ویژگی‌های واحدهایی را که، از بین روش‌های پذیرفته، روش خاصی را برمی‌گزینند پیش‌بینی کند. نظریه (تئوری) حسابداری باید از راه پژوهش‌های حسابداری آزمون و تأیید شود.

 

توجه:کاربران گرامی لطفا آی آر حسابداران را به دوستانتان معرفی کنید…
» حجم فایل :۸.۵۴ مگابایت
» منبع و رمز : www.irhesabdaran.ir
» توضیحات :
فرمت این فایل pdf می باشد.
برای مشاهده واجرای فایل از نرم افزار Adobe PDF Reader استفاده کنید
برای راحتی شما فایل ها رمز گذاری نشده است
» کپی رایت مطلب :
هرگونه کپی برداری از این مطلب غیر مجاز و حرام می باشد.
جهت ارتباط با مدیر سایت از طریق فرم تماس با ما اقدام کنید
مشکلات مطلب را در قسمت نظرات بیان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا