دانلود پاورپوینت مهندسی مالی

پاورپوینت مهندسی مالی درس تصمیم گیری در مسائل مالی

پاورپوینت مهندسی مالی درس تصمیم گیری در مسائل مالی

 

تعداد اسلاید ۳۴
فرمت ppt
دسته بندی پاورپوینت حسابداری

 

مقدمه پاورپوینت مهندسی مالی

سرعت و شتاب تغییرات در مدیریت مالی‌ شرکت‌های سهامی، مدیریت مالی بانک‌ها و مدیریت مالی شرکت‌های سرمایه‌گذاری در سال‌های اخیر به تولد رشته‌ای جدید انجامیده‌ است که با عنوان مهندسی مالی‌ شناخته‌ می‌شود. حوزه‌ی مهندسی مالی همانند مراحل‌ اولیه‌ی شرح و بسط و تکامل اکثر رشته‌ها، توجه مردم را به پس ‌زمینه‌ها و پیش‌ زمینه‌های‌ گوناگون جلب و جذب کرده است.

 

تاریخچه مهندسی مالی

اصطلاح مهندسی مالی برای اولین بار بوسیله بانکهای لندن در اواسط دهه ۱۹۸۰، به منظور راه‌اندازی دپارتمان مدیریت‌ ریسک بوجود آمد و شامل گروهی از متخصصان بود که هر کدام در زمینه ریسک‌ شرکتی، مهارت داشتند. این گروهها یک‌ نگرش استراتژیک جدید برای مدیریت‌ ریسک ارائه کردند، آنها تمامی ریسکهای‌ مالی را که برای شرکتها وجود داشت مورد آزمایش قرار دادند. وظایف اصلی آنها عبارت بود از: ۱-شناخت ریسک. ۲-اندازه‌گیری ریسک. ۳-تعیین انواع نتایج مدیریت شرکتها همه موارد فوق مورد تجزیه و تحلیل قرار می گرفت و به موازات تکمیل این تجزیه و تحلیل ها گروه، مهارت های مهندسی مالی را روشن ساخت.

 

تعریف مهندسی مالی

مهندسی مالی عبارتند از طراحی، توسعه و نوآوری در ابزار و سیستم های مالی و ارائه راه حل های خلاق برای حل مشکلات و مسائل مالی و کاهش ریسک در جهت افزایش ارزش شرکت ها. فینرتی مهندسی مالی‌ را چنین تعریف می‌کند: (( مهندسی مالی متضمن طراحی، شرح و بسط،و اجرای افزارها و فرایندهای مالی‌ نوآورانه،و صورت‌بندی راه‌حل‌های‌ خلاقانه برای مسائل مدیریت مالی است. ))

 

حوزه فعالیت مهندسی مالی

مهندسی مالی با طراحی، توسعه، ابداع‌ فرایندها و ابزار مالی و فرمولهای پدید آورنده‌ راه‌حلهای مسائل مالی سروکار دارد. بنابراین ابداع و خلاقیت دو ابزار بسیار مهم در مهندسی مالی قلمداد می‌شوند. ابداع سوآپ، اوراق بهادار سازمانهای دولتی با پشتوانه اقساط ناشی از وامهای رهنی‌، اوراق قرضه بدون بهره‌ و اوراق قرضه بنجل، همگی از فعالیتهای مهندسی مالی به شمار می‌روند. علاوه بر این، مهندسی مالی نقش تغییر عقاید کهنه مالی و تبدیل آنها به عقاید نو و جدید را نیز به عهده دارد. معرفی سوآپ و صندوقهای مشترک سرمایه‌گذاری به شکلی‌ جدید از فعالیتهای دیگر مهندسی مالی‌ است. همچنین مهندسی مالی در حال‌ ترکیب مدلها و ابزارهای مالی به منظور پدید آوردن مدلها و ابزار است؛ مثالهایی از فعالیتهای بسیار مفید مهندسی مالی‌ عبارتند از…

 

تصویر اسلاید های پاورپوینت مهندسی مالی :

پاورپوینت مهندسی مالی

 

اجزای یک سیستم مالی

ابتدا شامل نهادهای مالی که همان بازیگران مالی هستند، می شود. موسسات بیمه، موسسات سرمایه گذاری، اعتباری، تامین سرمایه، خدماتی، مشاوره طراحی و موسسات لیزینگ نیز جز و این بازیگران می باشند. دوم، بازارهای مالی می باشند نظیر محیط های بازی که شامل بازارهای رسمی (بورس)، غیررسمی (فرابورس)، بازارهای پولی (سررسید کوتاه مدت)و بازارهای سرمایه (سررسید میان مدت و بلند مدت) می شوند. سومین جزء از سیستم های مالی، ابزارهای مالی هستند که شامل ابزار سرمایه ای مانند سهام و ابزارهای مالی بدهی می شود مانند اوراق قرضه و انواع وامها چهارم، قوانین و مقررات مالی، شامل قوانین مربوط به نظام عملیات نهادهای مالی و بازارهای مالی است.

 

فاکتورهای موثر بر رشد مهندسی مالی

مهندسی مالی در دو دهه اخیر رشد چشم گیری هم از بعد نظری و هم از بعد کاربردی داشته است. شاید بتوان این رشد را ناشی از نوسانات شدید دو دهه اخیر در اقتصاد کلان و شرایط بازارهای تولیدی و مالی دانست. این شرایط را می توان در دو طبقه اصلی فاکتورهای محیطی و فاکتورهای شرکتی طبقه بندی نمود. فاکتورهای محیطی، این دسته، شامل فاکتورهایی است که حاکم بر شرایط اقتصادی – مالی کشورها است و شرکت ها برای استفاده و تطبیق خود با آنها مجبورند، اثرات آنها را در طراحی و اصلاخ ابزارهای مالی خود مورد توجه قرار دهند از جمله این فاکتورها عبارت است از…

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا