دانلود ترجمه کتاب مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل فبوزی word

دانلود ترجمه کتاب مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل فبوزی word

ترجمه کتاب مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل آن از فرانک جی فبوزی

 

در این پست از سایت دانشجویان حسابداری برای شما ترجمه فارسی بخش های از کتاب مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل آن از فرانک جی فبوزی را قرار دادیم . این فایل با فرمت ورد و هر بخش در یک فایل ورد تهیه شده است که میتوانید آنها را بر اساس فونت و اندازه مورد نظر خود تنظیم کنید. این فایل ها برای درس تصمیم گیری در مسائل مالی یا مدیریت مالی ارشد تهیه و تنظیم شده است . برای مشاهده توضیحات بیشتر و دانلود کتاب و جزوه تصمیم گیری در مسائل مالی word در ادامه  با آی آر حسابداران همراه باشید

 

شرکتهای مشارکتی خاص

شرکتهای مشارکتی خاص پیشرفته نوعی شرکت، با سهام محدود برای هر یک از سهامداران است که در بازار بورس معامله می شود. برای مثال بیش از ۲ جین شرکتهای مشارکتی خاص پیشرفته در بازار بورس نیویورک به ثبت رسیده است که شامل بوستول سلتیک، سرارفیر شرکتهای مهمانداران رد لیون ( شیر قرمز) سهام، مالکیت که نشان دهنده درصدی خاص از مالکیت است به همان روش سهام در شرکتهای سهامی خرید و فروش می شود. اگر چه تنها تفاوت دراینجاست که شرکت سهامی می تواند، با تعیین و صدور سهام مالکیت جدید ایجاد سرمایه کند در حالی که در شرکت مشارکتی خاص پیشرفته چنین عملی امکان ندارد. این امکان وجود دارد که ما ۱۰۰% از سهام مالکیت را بفروش برسانیم و همچنین امکان فروش سهام اضافی از شرکت های سهامی وجود دارد. تفاوت دیگر این است که درآمدهای شرکتهای مشارکتی خاص پیشرفته تنها یک بار مشمول مالیات می شود…

 

فهرست بخش های کتاب مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل فبوزی word :

  • مقدمه ای بر مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل
  • اوراق بهادار و بازار ها (۱۶ صفحه)
  • خلاصه ای بر مسائل مالی (۳ صفحه)
  • مقدمه ای بر اوراق مشتقه (۲۱ صفحه)
  • مفاهیم سود ( ۱۸ صفحه)
  • مفاهیم سود (۲۵)
  • صورت های مالی (۱۴ صفحه)
  • ریاضیات مالی (۵۶ صفحه)
  • اصول ارزیابی دارایی ها و بازده سرمایه گذاری ها (۱۵صفحه)
  • ریسک و بازده مورد انتظار (۴۵ صفحه)
  • هزینه سرمایه ای (۱۴ صفحه)

 

اوراق بهادار در کتاب مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل فبوزی word

یک اوراق بهادار سندی است که به مالکان، ادعایی را در رابطه با گردش وجه نقد آتی می دهد.یک اوراق بهادار می تواند نمایانگر ادعای مالکان بر یک دارایی (به مانند سهم سهام) یا ادعای بازپرداخت وجوه استقراض شده با بهره (به مانند اوراق قرضه باشد).سند می تواند تکه ای کاغذ (به مانند گواهی سهام یا یک اوراق قرضه) و یا ورودی در ثبتها (به مانند یک رکورد کامپیوتری) باشد. یک بازار اوراق بهادار ، مکانی برای خرید  فروش اوراق بهادار می باشد. آن می تواند یک مکان فیزیکی یا نمونه ای از شبکه های کامپیوتری یا تلفنی باشد. اوراق بهادار به سه گروه طبقه بندی می گردند: اوراق بهادار بازار پول ، اوراق بهاداربازار سرمایه و اوراق بهادار مشتقه که بر مبنای سررسید و منشا ارزشی شان شناخته می شوند.. واژه تسویه اغلب به طور متداول و بیهوده ای به طول دوره زمانی قبل از بازپرداخت یک بدهی مربوط می باشد. دیگر واژ ه های بکار برده شده  در رابطه با واژه تسویه تخصصی تر می باشد.

 

وضعیت نقدینگی(موقعیت تسویه)

بسیاری از قراردادهای سلف دارای تاریخ تحویل در ماههای مارس، سپتامبر یا دسامبر هستند.این بدین معنی است که در این تاریخ برای تسویه حساب ،تجارت متوقف شده و قیمت های تعیین شده برای معامله پرداخت می شود.یک طرف برای یک معامله سلف دو انتخاب برای تسویه دارد. اول اینکه قبل از تاریخ انقضاء تسویه شود، به این منظور طرف قرارداد باید یک موقعیت جبرانی در همان معامله در نظر بگیرد. برای یک خریدار قرارداد سلف، این به معنای فروش همان تعدادقرارداد سلف یکسان می باشد و برای فروشنده در این قرارداد،  این به معنای خرید همان تعداد قرارداد سلف یکسان می باشد. این گزینه ها باید تا تاریخ تسویه در انتظار بمانند. در آن زمان طرفی که خریدار قراردادسلف می باشد پرداخت مبلغ پایه قرارداد ( ابزار مالی، پول رایج، یا کالاها)را با یک قیمت توافقی می پذیرد و طرف فروشنده قراردادسلف به وسیله تحویل پایه قرارداد، با قیمت توافقی،موقعیت را تسویه میکند. در برخی از قراردادهای سلف تسویه با پول نقد صورت می گیرد . این قراردادها به عنوان قراردادهای تسویه نقدی معروف هستند.

 

تنوع سرمایه‌گذاری و ریسک

در هر مجموعه سرمایه‌گذاری. ممکنست یک سرمایه‌گذاری عملکرد خوبی داشته و سرمایه‌گذاری دیگر بازده خوبی نداشته باشد. نقدینگی‌های پروژه‌ها ممکنست روی یکدیگر تأثیر بگذارند. اکنون ببینیم چگونه این اتفاق می‌افتد. فرض کنیم شما دارایی p را دارید که بازده آن مطابق شکل ۱۰-۴ (a) است . این بازده‌ها نوسانه زیادی دارند. فرض کنیم در دارایی Q نیز سرمایه‌گذاری کرده‌اید که بازده آن مطابق شکل ۱۰-۴ (b) است. این بازده‌ها نیز نوسان زیادی دارند. اما از آنجا که بازده دارایی P و دارایی Q با یکدیگر همزمان نیستند، هریک در زمان متفاوتی با دیگری، بازده دارد. در نتیجه بازده مجموعه سرمایه‌گذاری شما در محدوده نازکی مطابق شکل ۱۰-۴ (C) تغییر می‌کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا